Image
Top
Navigate

Escola El Casal

Enviromental Graphics, Signage Systems

Location: Castellar del Vallès, Barcelona, Spain
Area: 2.308,40 sqm
Date: 2003 – Actually
Client: Fundació El Casal
L’escola concertada “El Casal” després de 30 anys en funcionament es planteja una reforma de tot el conjunt: imatge, edificació i entorn. Els espais de l’escola que senyalitzarem es troben distribuïts en 3 plantes i al voltant del pati central. L’entorn, encara es troba en fase de projecte.

dsc02691-960x1280
DSC02689

DSC02762

DSC02752

DSC02753

DSC02767

DSC02757

 

 

separador50

Save

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Plítica de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies