Image
Top
Navigate

Car Park Refurbishment & Signage

Sabadell, Spain / 363,3 sqm / PonsPuig Arquitectura for Suministradora del Vallès / 2008

Reforma i senyalització de l’aparcament per a una empresa especialitzada en la distribució de material elèctric per a instal·ladors professionals en indústries i habitatges, que d’ençà més d’una dècada també ofereix cursos gratuïts a professionals instal·ladors perquè actualitzin els seus coneixements sobre les noves tècniques, materials i normatives que afecten al seu treball.

 

 

El moviment que genera aquest negoci planteja oferir un aparcament gratuït per als seus clients, que alhora funcionarà com a showroom d’il·luminació exterior.

 

Una reforma epidèrmica, que saneja parets, coberta i estructura de fusta, vestint-la amb colors corporatius i utilitzant la il·luminació de manera un tant dramatúrgica, posant l’accent en el logotip i el símbol. El passadís, des de l’accés a nivell de carrer fins al pati d’illa on els vehicles aparquen, s’enfosqueix amb negre emfatitzant l’efecte de canvi de d’atmosfera. Del carrer a la “Sumi”.

04_027_011_VISTA4

 

01_027_011_PL-SEC

 

Obra seleccionada a la 5a. Biennal d’Arquitectura del Vallès amb Menció especial en la modalitat d’“Intervencions parcials” — en la que s’inclou intervencions de rehabilitació, interiors i exteriors, efímeres o permanents.

5BAVlogo_640_480Save